Mediesäljare till Västerås

ADinQ fortsätter att växa och upplever nu en spännande och expansiv utvecklingsfas. Vi söker därför en säljare i Västerås som kan vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling och tillväxt.

Om ADinQ
ADinQ är ett mediebolag inom den svenska utomhusreklam marknaden. Basen i verksamheten är butiks TV i kassalinjen på över 500 ICA och Willys butiker, från Haparanda i norr till Ystad i söder. Ett koncept som vi är relativt ensamma om och specialiserade på sedan många år. I produktportföljen finns även digitala storbildsskärmar på strategiska platser runtom i Sverige. Totalt har vi över 1500 skärmar på mer än 540 platser i Sverige. Vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder två kompletterande digitala utomhus plattformar att marknadsföra sig på. Lokalt, regionalt eller rikstäckande. Vi producerar även reklamfilmer åt våra kunder. Butiks TV med stark lokal förankring förenar utomhus reklamens fördelar med TV reklamens egenskaper. Digitala storbildsskärmar på strategiska platser i stadsmiljö exponerar effektfullt varumärken där människor är på väg. Vår stora fördel är att vi kan vara lokala i hela Sverige.
Läs mer på www.adinq.se

Företaget grundades 2009 i Borås där huvudkontoret också ligger. Under de senaste åren har vi vuxit och har en säljrepresentation i de flesta städer runt om i Sverige. Vi är i dagsläget drygt 50 anställda med kontor i Borås (huvudkontor) Göteborg, Västerås och Stockholm.

 

Om tjänsten
Vi expanderar nu i Västerås och behöver därför förstärka med en målmedveten och driftig utesäljare som har erfarenhet från B2B försäljning och är van vid uppsökande försäljning. Vi ser gärna att du bor i Västerås området och har god lokal kännedom. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bearbeta nya och vårda befintliga kundrelationer i Västerås, Köping, Sala, Enköping och i Bålsta. Du sköter främst din kundbearbetning genom personliga besök men är även van att sälja genom telefonbearbetning.

Att sälja digitala annonslösningar innebär också att du behöver tycka att det är roligt med idéförsäljning. Samt att det faller sig naturligt för dig att presentera lösningar utifrån kundernas behov och en vilja att hjälpa kunderna. Du kommer ha en viktig roll i att bygga ADinQs varumärke. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom dynamiken i gruppen är extremt viktigt

Du är ADinQ´s ambassadör och ansikte utåt och du ansvarar för hela säljprocessen. Från prospektering, mötesbokning, fältarbete, offertarbete och avslut. Du blir en del av ett engagerat och affärsdrivet team. Totalt är vi idag 22 säljare på ADinQ i hela Sverige och vi räknar med att inom 6 månader vara runt 26 säljare i hela landet eftersom efterfrågan på reklam i butik Tv ökar.

Du kommer ingå i ett härligt team på fyra personer. Du har ett nära samarbete med Tina Back som är teamleader för Västerås kontoret. Du har även tre härliga kollegor i Arne, Johanna och Anders att bolla tankar och idéer med. Kontoret ligger på Trefasgatan 4 i Västerås.

 

Din profil
Du har god lokalkännedom i Västerås med omnejd och gärna ett upparbetat kontaktnät.

B-körkort är ett krav.

För att trivas i den här säljrollen behöver du verkligen älska uppsökande försäljning och ha väldigt lätt för att skapa bra kundrelationer, både på kort och lång sikt. Den här tjänsten innebär mycket frihet under eget ansvar, vilket kräver att man är bra på att leda sig själv och har bra struktur i sitt säljarbete samt är en social begåvning. Erfarenhet från media är inget krav utan personlighet och inställning är helt avgörande. Gärna med en stor portion humor i bagaget. Har du energin och viljan - så har vi redskapen!

 

Villkor
Detta är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. 6 månaders provanställning tillämpas.

- Fast lön samt provision.
- Förmånsbil erbjuds.


Din ansökan
Vid frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta:
Försäljningsdirektör Lisen Nordenswan lisen.nordenswan@adinq.se, 073-503 78 16.

För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare på Best Bemanning & Rekrytering:
Patrik Karlsson, 016-4009919


Varmt välkommen med din ansökan!

 

 
säljHenrik Skoglund