Innesäljare till ADinQ i Borås

OM TJÄNSTEN SOM INNESÄLJARE
Som vår nya familjemedlem här i Borås kommer du vara en viktig spelare i skapandet av spännande marknadsföringslösningar för våra B2B-kunder. Med telefonen som verktyg driver du försäljningen mot bolagets kunder som består av allt från små till stora bolag. Du kommer att arbeta med två kompletterande digitala mediekanaler – digital marknadsföring i butiker (TV) samt digitala storbildskärmar på centrala platser runtom i Sverige. Med dessa tjänster kommer du med din erfarenhet och energi att hitta effektiva lösningar som resulterar i kundnöjdhet och goda relationer. 
Som ny medarbetare hos ADinQ få ta del av bolagets introduktionsprogram och dessutom har du kollegor och chef som ständiga bollplank för att lyckas så bra som möjligt i din roll.

VI SÖKER DIG SOM…
… är serviceminded och en lösningsorienterad lagspelare! Som person är du positiv och prestigelös, vilket innebär att du med entusiasm och stort tålamod tar dig an nya utmaningar – du strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen. Du har skinn på näsan och ett rejält eget driv vilket innebär att du gärna tar egna initiativ för att skapa nya affärsmöjligheter i dialog med kund.

Vi ser att du har minst två års erfarenhet av en liknande roll med framgångsrika resultat. Du brinner för försäljning, älskar att prata i telefon och motiveras av att få prata med beslutsfattare på olika nivåer. Du är dessutom produktiv och har lätt att skapa förståelse för nya produkter och tjänster. Affären och kundens behov är grundläggande för dig och du drivs av att ständigt utveckla dina kundrelationer!

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd Innesäljare hos ADinQ.

VAD ADINQ ERBJUDER DIG
ADinQ befinner sig just nu i en spännande och expansiv utvecklingsfas! För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Som Innesäljare jobbar du heltid från måndag till fredag med fast lön plus provision, tjänstepension samt tillgång till friskvårdsbidrag. Dessutom ingår du i ett härligt och livligt team som enligt tradition äter frukost ihop varje morgon. Läs gärna mer om ADinQ här!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Borås
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + rörlig del
KONTAKT: Talent Manager Devin Lincoln, devin@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-11-09

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

säljHenrik Skoglund