Mediesäljare till Västerås

Vi expanderar nu i Västerås och behöver därför förstärka med en målmedveten och driftig utesäljare som har erfarenhet från B2B försäljning och är van vid uppsökande försäljning. Vi ser gärna att du bor i Västerås området och har god lokal kännedom. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bearbeta nya och vårda befintliga kundrelationer i Västerås, Köping, Sala, Enköping och i Bålsta. Du sköter främst din kundbearbetning genom personliga besök men är även van att sälja genom telefonbearbetning.

Read More
säljHenrik Skoglund
Innesäljare till ADinQ i Borås

Som vår nya familjemedlem här i Borås kommer du vara en viktig spelare i skapandet av spännande marknadsföringslösningar för våra B2B-kunder. Med telefonen som verktyg driver du försäljningen mot bolagets kunder som består av allt från små till stora bolag. Du kommer att arbeta med två kompletterande digitala mediekanaler – digital marknadsföring i butiker (TV) samt digitala storbildskärmar på centrala platser runtom i Sverige. Med dessa tjänster kommer du med din erfarenhet och energi att hitta effektiva lösningar som resulterar i kundnöjdhet och goda relationer. 
Som ny medarbetare hos ADinQ få ta del av bolagets introduktionsprogram och dessutom har du kollegor och chef som ständiga bollplank för att lyckas så bra som möjligt i din roll.

Read More
säljHenrik Skoglund